Nieuw- en gebruikt materieel

Nieuw materieel

nieuwEdutech heeft geen dealer of agentschap van een bepaald merk machine, maar heeft wel goede contacten met diverse dealers en importeurs van bouwmachines waardoor wij een breed scala van machines aan kunnen bieden. Voordeel daarbij is dat wij de machine klantspecifiek kunnen aanbieden, met de opties en uitrustingstukken die u wenst. Deze kunnen wij dan netjes voor u opbouwen. Ook in de garantie periode staan wij voor u klaar mochten er zich problemen voordoen en ook daarna willen wij graag het onderhoud voor u blijven verzorgen.

Gebruikt materieel

gebruiktDoor onze contacten met diverse handelaren en werkzaamheden voor diverse grondverzet-en wegenbouw bedrijven zijn wij goed op de hoogte wanneer gebruikte machines in de handel komen en vaak kennen wij deze machines ook, zodat wij u een vertrouwd advies over deze machines kunnen geven. Mocht u op zoek zijn naar een gebruikte machine kunt u ons altijd vrijblijvend benaderen.

Onderhoudschema

Voor diverse klanten heeft Edutech een onderhoudschema opgesteld, waarop precies vermeld staat, wat bij welke urenstand moet worden uitgevoerd aan de machine. De machinist heeft ook een schema in de cabine en geeft door wanneer een bepaalde urenstand bereikt is. Vervolgens zal Edutech op afspraak de werkzaamheden, zoals bijv. oliën verversen en filters vervangen, uitvoeren. Wij hebben de ervaring dat dit zeer goed werkt en dit de machine zeer ten goede komt, zeker op de lange termijn. De kans op grotere en dure reparaties in de toekomst nemen hierdoor sterk af. Mocht u interesse hebben in een onderhoudschema dan willen wij dat graag voor uw machine opstellen. Onderhoud is behoud !