Hydrauliekservice

hydrau1
Hydrauliekslangen

Bij Edutech Bouwmachine-Service kunt u ook terecht voor het vervangen van uw lekgeraakte hydrauliekslangen op locatie. Deze kunnen naast het vervangen ervan, ook gelijk terplekke geperst worden. Slangmaten 3/16”1/4”3/8”1/2”3/4’en 1” inclusief een ruim assortiment van alle gangbare perskoppelingen zijn daarvoor op voorraad in onze servicewagen. Uw voordeel hierbij is dat uw bouwmachine weer snel inzetbaar is en het werk zo niet voor lang stil komt te liggen.

Ook hebben wij een brandstofslangenpers waarmee wij nieuwe lagedruk brandstofslangen kunnen persen.

Cilinderreparatie

Het olie lekken van een hydrauliekcilinder kunnen wij verhelpen door er een nieuwe afdichtingset in te monteren, of als de plunjerstang beschadigd is deze te vervangen voor een nieuwe plunjerstang.

Rangeersystemen

Rangeersystemen voor aanhangwagens zijn ontworpen om een aanhanger zonder trekkend voertuig te verplaatsen. Dit wordt toegepast op o.a. marktverkoopwagens, kermiswagens/attracties maar ook op gewone tandem-as aanhangwagens is het mogelijk. De aanhanger wordt dan via een afstandbediening op zijn plek gemanoeuvreerd. Geen duw- en trekwerk meer!

De werking geschiedt door aandrijfrollen die op twee wielen worden gedrukt(op de band) en dan gaan draaien. Edutech kan drie elektro-hydraulische sets daarvoor opbouwen, te weten een miniset voor totaalgewicht aanhanger 3500 Kg, een midiset voor totaalgewicht aanhanger 5500 Kg en een maxiset voor een aanhanger met een totaalgewicht van 10.000 Kg.